Паметниот часовник „PowerWatch X“ работи со помош на топлината на телото

Сакате да купите часовник, но не сакате стално да ја менувате вашата батерија. Kомпанијата откри дека нивниот часовник се разликува од останатите по тоа што го користи термоелектричниот конвертор на...

24 февруари, 2018 @ 13:52 часот