Во недела промоција на македонската евровизиска песна „Lost and found“

Евровизиската песна со наслов „Lost and found“ со којашто Eye Cue ќе ја претстават Македонија на 63-тото издание на Евровизија, коешто годинава се одржува од 8-ми до 12-ти мај во Лисабон, Португалија, за првпат...

7 март, 2018 @ 16:05 часот