Finance Think: Фокусот да биде ставен на економијата и заживување на растот

Економскиот раст од само 0,1 процент во првиот квартал од годинава според Институтот за економски истражувања и политики „Finance Think“ се должи на тоа што минатата година економијата во целост била ставена...

8 јуни, 2018 @ 15:16 часот