Владата ќе ги распоредува 958 вработени според Рамковниот договор

Од владината прес служба инфомираа дека на 61 седница на Владата на Република Македонија е разгледана и информацијата за распоредување на 958 административни службеници вработени во Секретаријатот...

27 март, 2018 @ 18:30 часот