86 милиони евра Европската банка за обнова и развој и ги додели на Македонија

Делегација предводена од претседателот на Владата на РМ Зоран Заев, во која е и министерот за финансии Драган Тевдовски, денеска остварија средба со претседателот на ЕБОР Сума Чакрабарти во Лондон. На...

28 февруари, 2018 @ 8:43 часот