8 април – неработен за припадниците на ромската заедница

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 април 2018 година (недела), Меѓународниот ден на Ромите е неработен...

3 април, 2018 @ 10:47 часот