Одбележан Денот на македонската полиција во кругот на МВР

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со раководството на министерството, денеска, по повод „7-ми Мај“ денот на македонската полиција, остварија средба со претставници на семејствата...

7 мај, 2018 @ 12:40 часот