Чајник достигна вредност од 650 илјади евра на аукција во Британија

Колекционер од Велика Британија на аукција продаде чајник за 650 илјади евра. Чајникот со скршена дршка и без капак бил купен на друга аукција во 2016 година, а тогаш на купувачот му било соопштено дека...

23 февруари, 2018 @ 18:04 часот