Полицијата казнила Германец кој возел без дозвола 56 години

Германец на возраст од 74 години бил казнет откако полицијата утврдила дека тој возел автомобил без дозвола дури 56 години. Полицијата случајно дознала за него откако се случила сообраќајка во центарот...

28 ноември, 2017 @ 16:02 часот