Засадени 50 нови садници дрвја на три локации во Скопје

Екипи на Градот Скопје денеска засадија нови дрвја на три локации, и тоа кај Камениот мост, во Ѓорче Петров и во паркот во Чаир. Засадени се над 50 висококвалитетни повеќегодишни садници кои ќе го разубават...

13 април, 2018 @ 12:27 часот