Анѓушев и Манчевски на 5. Самит за Западен Балкан во Виена

Самитот за Западен Балкан, се организира во рамки на таканаречениот „Берлински процес“, инициран од Сојузна Република Германија, а поддржан од Обединетото Кралство, Француската Република, Република...

4 јули, 2018 @ 10:31 часот