Чешка донираше 45 шкоди на Министерството за внатрешни

Амбасадорот на Република Чешка Н.Е. Мирослав Томан денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „Шкода“ во вредност од околу милион евра....

14 декември, 2017 @ 16:10 часот