Газдата на Олимпијакос ги казнил фудбалерите со 400.000 евра

Сопственикот на грчки Олимпијакос, Евангелиос Маринакис донел донел одлука да ги казни фудбалерите на тимот со 400.000 евра, а покрај тоа, направил и вистинска чистка во тимот. Ова доаѓа по разочарувачкото...

3 април, 2018 @ 13:42 часот