Гарет: Во сесија за бугарското претседателство за ЕУ се употребуваат 4 јазици

Британскиот амбасадор во Скопје Чарлс Гарет на својот службен Твитер налог денеска напиша: „Во сесија за бугарското претседателство за ЕУ се употребуваат 4 јазици. Успешна работа!“. На фотографијата...

15 јануари, 2018 @ 12:47 часот