На 4 март во Скопје ќе се одржи мирен марш за одбрана на името

На плоштадот „Македонија“ во Скопје на 4 март ќе се одржи мирен марш за одбрана на името. Предвидено е да се чита прогласот на 200-те македонски интелектуалци за прекин на преговорите за името, а ќе има...

1 март, 2018 @ 21:55 часот