Нови 35 починати бебиња на Клиниката за гинекологија за само 3 месеци

Повеќе од 35 новороденчиња починале за само три месеци на скопската Клиника за Гинекологија, што е алармантна бројка која ги исплашила и родителите и вработените на клиниката, објави „Фокус“. Според...

9 април, 2018 @ 21:55 часот