330.000 граѓани ја напуштиле Албанија во последните седум години

Продолжува процесот на иселување на албанските државјани од својата држава, пренесе Макфакс. Според податоците на државниот Институт за статистика на Албанија, во периодот 2о11-2о17 бројот на иселените...

13 февруари, 2018 @ 13:39 часот