Заев: Одлучни сме во намерата да бидеме следната 30-та членка на НАТО

Собрани во вака голем број овде, јасно ја испраќаме пораката дека местото на Република Македонија е во НАТО Алијансата. Ние сме одлучни во намерата да бидеме следната 30-та членка на НАТО Алијансата,...

4 април, 2018 @ 18:43 часот