Ѕанакопулос: Политичка победа за прашањето кое 30 години ја измачуваше земјата

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во...

13 јуни, 2018 @ 13:54 часот

Навивачката група „Комити“ прославува 30 години од постоењето

Навивачката група „Комити“ ја информира јавноста дека од денеска во 16 часот почнува официјалниот дел на прославата на 30-годишниот јубилеј од формирањето на најголемата навивачка групација на македонската...

18 ноември, 2017 @ 15:15 часот