СЕП го објави фактографскиот извештај за имплементацијата на Планот 3-6-9

Денеска, 17-ти април, заедно со објавувањето на Извештајот на Европската Комисија за состојбите и напредокот на земјава на евроинтегративниот пат истече периодот за имплементација на Планот 3-6-9, информираат...

17 април, 2018 @ 9:50 часот

Николоски до Османи: Дали намерно се успоруваат реформите за да бидеме во ист пакет со Албанија за ЕУ?

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во вечерашното гостување во емисијата „Само вистина“ истакна дека сериозно го загрижува фактот што реализацијата на планот „3-6-9“ е само 42 проценти....

5 април, 2018 @ 22:14 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Планот за реформи 3-6-9 доживеа тотално фијаско

Република Македонија стана земја каде власта не ги почитува ниту институциите, ниту Уставот и законите, велат во денешното соопштени до јавноста од ВМРО-ДПМНЕ. Правната држава е заробена од страна...

4 април, 2018 @ 10:48 часот