Крадци „олесниле“ гостиварец за 3 илјади евра

Вчера во периодот од 11.30 до 23.30 часот, непознати сторители извршиле тешка кражба во куќата на Ф.Ј. (45) од Гостивар. Сторителите насилно го отвориле прозорецот во приземјето, влегле внатре, и одзеле повеќе...

15 декември, 2017 @ 11:58 часот