Притвор за кавадарчанката осомничена за подведување на девојчето од „25 Мај“

Триесет дневен притвор ѝ е одреден на кавадарчанката, која е осомничена за подведување на малолетното девојче, штитеничка од од ЈУ Завод за згрижување на деца со воспитно – социјални проблеми и нарушено...

25 февруари, 2018 @ 16:53 часот

ОЈО сослушува сведоци и го истражува скандалот во Домот „25 мај“

Основното јавно обвинителство Скопје и Основното јавно обвинителство Велес ја известија јавноста дека преземаат дејства за да ги утврдат фактите во врска со случајот на штитеничката од ЈУ „Завод...

20 февруари, 2018 @ 16:38 часот