40 отсто од професиите нема да се извршуваат во следните 25 години

Во текот на следните 25 години луѓето нема да извршуваат 40 отсто од професиите кои постојат денес, и затоа е важно уште сега да се размислува околу образованието за идните занимања, порачува Јург Штукер...

19 февруари, 2018 @ 20:35 часот