Сообраќајни контроли во Скопје, кај 232 возачи детектиран алкохол во крвта

Министерството за внатрешни работи продолжи со засилените сообраќајни контроли на подрачјето на СВР Скопје во насока на доследно почитување на сообраќајните правила и прописи од страна на сите учесници...

22 април, 2018 @ 12:20 часот