Владиниот мерцедес ќе се продава на аукција, почетна цена: 230.000 евра

Владата денеска донесе одлука да го продаде автомобилот на поранешниот премиер Никола Груевски, „мерцедес бенц С600“ преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството...

13 февруари, 2018 @ 20:00 часот