Легендарниот Венгер си заминува од Арсенал по 22 сезони

Легендарниот тренер на клупата на „топчиите“ Арсен Венгер во јуни си заминува од Арсенал, по цели 22 сезони минати во Лондон. Одлуката за заминување Венгер ја соопшти денес. „По внимателно разгледување...

20 април, 2018 @ 17:33 часот