Иванов бара паралелни преговори за членство во ЕУ и за надминување на разлиакта со Грција

Се занимаваме со проблеми од 17 век, а не размислувајќи дека децата ќе ни се родат во 22 век. Политичките елити мора да се фокусираат на иднината наместо на минатото, бидејќи тоа е од интерес на младите,...

27 април, 2018 @ 20:40 часот