САД, Канада и Мексико поднесоа заедничка кандидатура за СП во фудбал 2026

САД, Канада и Мексико ја објавија кандидатурата за организирање на Светското фудбалско првенство во 2026 година, а 23 градови изразија желба да бидат домаќини на натпреварите. Од САД, меѓу 17 градови кои...

16 март, 2018 @ 17:37 часот