Османи оптимист дека Македонија ќе биде дел од ЕУ во 2025

Најавувајќи ја Стратегијата за проширување со земјите од Западниот Балкан што Европската комисија ќе ја објави утре во Стразбур, вицепремиерот Османи изрази оптимизам дека Македонија ќе добие датум...

5 февруари, 2018 @ 12:01 часот