Трамп го откри слоганот за претседателските избори во 2020

Американскиот претседател кој вчера се обрати на собир во Питсбург рече „Не можеме да кажеме ‘Да ја направиме Америка повторно голема’, зашто јас веќе ја направив таква. Не може тоа да го кажувам...

11 март, 2018 @ 11:51 часот