Владата ќе ги утврдува стратешките приоритети за 2019 година

Владата на Република Македонија на денешната 66-та седница ќе ја разгледа Предлог одлуката за утврдување на стратешките приоритети за 2019-та година. Развојот на економијата, зголемување на продуктивното...

2 мај, 2018 @ 12:42 часот