На изборите во март 2018 Путин ќе поднесе независна кандидатура

Претседателот на Русија Владимир Путин најави дека на претседателските избори во март 2018 година ќе се појави како независен кандидат. Изјавата беше дадена во рамки на традиционалната годишна прес-конференција...

14 декември, 2017 @ 19:03 часот