Тарик Филиповиќ на 20-тото јубилејно издание на Интернационалниот фестивал на монодрама Битола 2018

Овогодинешното јубилејно издание на Интернационалниот фестивал на монодрама Битола 2018, во организација на Центарот за култура Битола, започнува на 11 мај и ќе трае до 15 мај. Веќе се познати учесниците...

19 април, 2018 @ 16:03 часот