Јанкулоска на боледување, „Титаник“ одложен за 2 мај

Денешното рочиште за предметот на СЈО „Титаник“ е одложено бидејќи до Судот се уште нема пристигнато одговор на барањето на адвокатот Еленко Миланов за изземање на судечкиот совет, на претседателот...

26 април, 2018 @ 12:06 часот