ВИДЕО: Легендарната изјава на Трајковски за бегалците во 1999

Во Македонија денеска се навршуваат 14 години од трагичната авионска несреќа во близина на Мостар (БиХ) во која загина претседателот Борис Трајковски со членови на екипажот. Трајковски стана претседател...

26 февруари, 2018 @ 11:38 часот