Вредноста на биткоинот надмина 19.000 долари

Курсот на биткоинот првпат го премина прагот од 19.000 американски долари откако неговата вредност се зголеми за 8,2 отсто, соопшти електронската берза за криптовалути „Коиндеск“ (Coindesk). На крајот на ноември...

16 декември, 2017 @ 22:10 часот