Кинез скокнал од 19 кат за да не ја плати хотелската сметка

Кинез се обидел да побегне од хотел и да не ја плати сметката така што скокнал од прозорот на неговата хотелска соба на 19-ти кат со намера да ситгне до соседната зграда преку телефонските кабли. За негова...

20 ноември, 2017 @ 11:48 часот