Србија одбележува 19 години од бомбардирањето на НАТО

На денешен ден пред 19 години започнаа воздушните напади на силите на НАТО на тогашна Сојузна Република Југославија. За време на 78-те денови, колку траеше бомбардирањето, според официјалните податоци,...

24 март, 2018 @ 16:46 часот