Предметот „Насилство во општина Центар“ одложен за 19-ти април

Денешното рочиште за предметот на СЈО „Насилство во општина Центар“, на кое поранешниот градоначалник на Центар Андреј Жерновски одговараше на прашање на одбраната заврши, а следното е закажано за...

3 април, 2018 @ 12:49 часот