ВМРО-ДПМНЕ: Прогресивниот данок ќе предизвика дополнително осиромашување

СДСМ директно удри по џебот на граѓаните. Дополнително осиромашување ќе предизвика најновата погубна политика на власта, односно воведувањето на прогресивен данок со покачување на данокот на доход...

30 март, 2018 @ 9:33 часот