Семакедонски протест во Торонто против промена на името

За 18 март во Торонто, Канада е закажан масовен протест на македонските иселеници против промена на името Македонија. Собирно место за протестот е Queen’s Park во Торонто, од 13 до 16 часот. „Името на државата...

10 март, 2018 @ 23:01 часот