Клубот на пратенички во Собранието одбележува 15 години од формирањето

Клубот на пратенички во Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одбележи 15-годишнината од формирањето. Најавено е да се обратат претседателот, потпретседателката и генералниот секретар на...

7 март, 2018 @ 8:30 часот