146 години од раѓањето на Делчев: Ова се неговите најпознати мисли

Во Македонија денеска со низа активности ќе се одбележи 146-годишнината од раѓањето на македонскиот револуционер и национален херој Гоце Делчев. Делегации на државни институции, политички партии, здруженија...

4 февруари, 2018 @ 0:57 часот