14 медали за Македонија од Светскиот куп во боречки вештини одржан во Грција

Македонскиот тим, кој оваа година скромно броеше 9 натпреварувачи зеде учество на Светскиот шампионат во боречки вештини кој се одржа во Сер – Република Грција (12 – 13 мај 2018). Шампионатот беше во организација...

14 мај, 2018 @ 12:14 часот