Босанци печеле на ражен 12 јагниња во парк во Германија, интервенирале и пожарникарите

Посетителите на парк во Берлин во неделата биле вчудовидени кога забележале група луѓе како печат 12 јагниња на жар. Ражните биле приклучени на акумулатори од возилата, а за гаснење на скарата на отворено...

8 мај, 2018 @ 12:43 часот