Пожарот во кој загинаа 12 лица во Њујорк подметнат од тригодишно дете

Полициски инспектори од Њујорк веруваат дека пожарот што изби во една зграда во градот, а во кој загинаа 12 лица, го предизвикала детска игра со шпорет. „Според истрагата, тригодишно дете, кое не било...

29 декември, 2017 @ 19:46 часот