НСДП прослави 12 години од основањето на партијата

Новата социјалдемократска партија – НСДП прослави 12 години од основањето на партијата. На прославата свое обраќање пред членовите на партијата, симпатизери и претставници на дргуи политички партии,...

17 декември, 2017 @ 18:21 часот