11 американски конгресмени бараат Македонија да добие полноправно членство во НАТО

Обединета македонија дијаспора (ОМД) ја информира јавноста дека 11 конгресмени, предводени од Конгресменот Џим Бенкс од Индијана, каде има голема македонско-американска заедница, испратија писмо од...

3 мај, 2018 @ 15:56 часот