Ленс Армстронг избегна парична казна од 100 милиони долари

Поранешниот американски велосипедист, Ленс Армстронг постигна договор со федералната влада на САД и се согласи да плати пет милиони долари поради злоупотреба на недозволени средства, со што избегна...

20 април, 2018 @ 16:49 часот