Шилегов за 100-те дена власт: Работевме посветено, одговорно и чесно

Работевме посветено, одговорно и чесно, следејќи ги потребите и интересите на граѓаните на Скопје и го отворивме Градот за сите. Скопје сега е град кој функционира според потребите на граѓаните и е...

3 февруари, 2018 @ 15:29 часот